Pavlov kilisenin içinden geçip kürsünün yanında bulunan bir kapıdan girerek ortak salona gelmişti. Kilisenin arka kapısı da vardı sadece lonca üyeleri için fakat henüz ilk görevine çıkıp gerçek bir üye olmayan Pavlov henüz orayı kullanamıyordu. Bugün büyük gündü. İlk gerçek lonca işini yapacak ve loncaya tam anlamıyla üye olmuş olacaktı. Lonca salonuna geldiğinde masalarda oturan tek tük büyücüleri görmüştü. Sohbet edip görevleri için plan yapıyor olduklarını anlamıştı Pavlov. Görev panosuna yaklaşırken kayıt esnasında barın arkasında gördüğü adam çıkıp yanına gelmişti. Adının Zeel olduğunu ve buranın kağıt işlerini yaptığını hatırlamıştı buz büyücümüz. Selam Pavlov, Azuman'ın ışığı üzerinde olsun. Demek ilk görevine çıkmaya karar verdin. Bilirsin acemi üyelerin yanına deneyimli birini göndermek özellikle ilk görevlerinde çok önemlidir. Bir şeylerin ters gitmesi ihtimaline karşı, anlarsın ya. Hem de senin kumaşını görme şansımız olur. Sen şimdi görevini seçerken ben de gidip bu görevlik partnerini bulayım. diyerek gerisin geri yola koyulmuştu yolda Maro, Maro nereye kayboldun. diyerek salonun gerilerine doğru gözden kaybolmuştu.
Pavlov görev panosuna bakarken yanına sarı saçlı, mavi bir ceket giyen bir genç gelmişti. 17-18 yaşlarında olabilirmiş gibi duruyordu. Bir kolunu panoya yaslayıp Pavlov'a bir soru sormuştu : Sen şu yeni çocuksun değil mi? Ben Flava, senine tanıştığıma memnun oldum. İlk görevler gergin geçer bilirim ama henüz sana partner atamadılarsa ben yardımcı olabilirim. Hem atayacakları eleman gibi seni gözlerimle yemem ve para sıkıntım olmadığı için benim payımı da sen alabilirsin. Senin gibi taze kanları severim, bir yardımım dokunmuş olur. demiş ve ondan gelecek cevabı beklemeye başlamıştı. Öte yandan Pavlov Zeel'in o yana tek başına gelmekte olduğunu da görmüştü. Bakalım genç kahramanımız lonca hayatının başlangıcında neler yapmıştı?
Flava
Zeel
Out: Konun hayırlı olsun pasiflik süresi 72 saattir.